Om Madmedomtanke
Hvad siger kunderne
Coloplast
Chr. HANSEN
Rodkjær
Software Innovation
Dansk Metal
Andre
Locations
50 - 100 gæster
100 - 500 gæster
500 - 1.000 gæster
+ 1.000 gæster
menuforslag & Priseksempler
Kontakt

Julebuffet


Fisk


Karrysild med asier og æg


Stegt sild i lage


Letsaltet laks med bagte druer og scalotteløg



Kød

Unghanemedaljoner, stegt med pancetta og salvie


Lune deller med syltede agurker


Flæskesteg med hjemmelavet rødkål


Andebryst med svesker



Tilbehør


Rødkålssalat med appelsin og bredbladet persille


Salat med råmarineret grønkål, valnødder og jordskokker


Kartofler, gratineret med ost og fløde


Gode brød, smør og julefedt




Dessert – vælg 2 slags


Ris a l’Amande med kirsebærsauce


Appelsinkage med sirup og mandler


Tæt Chokoladekage


Krydret kage med nougatcreme og hakkede dadler



Pris v/ 3 slags kød 240 kr.

Pris v/4 slags kød 270 kr.


Priserne er ex. moms og gældende ved min. 50 kuverter



3 retters menuer med et strejf af jul


Menu 1

Laksetatar med citronfløde og crispy brød



Andebryst rosastegt med timian. Saute af æbler og jordskokker

Kartofler, cremet pebersauce og grønkålssalat a part



Chokoladesnitter – rig på chokolade

Ris á l’Amande med krisebærsauce – portionsanrettet





Menu 2


Terrine af laks med håndpillede rejer, fennikel, krydderurter og dressing. Hertil crispy brød


Filet af dansk kalv, stegt rosa med citron

Sauté af æbler og selleri med persillecreme

Rødvinssauce, kartofler og salat a part


2 slags chokoladeis med ananassalat og sprød kage





Menu 3


Tun ”bleu” med græskarkerner, citronolie og grillet peberfrugt

Røget tun med krondildsdampede grønsager


Unghane fra Gråsten, udbenet og stegt med pancetta

Langtidsbagte coctailtomater, oliven og courgetter

Provencalsk sauce, kartofler og salat a part


Appelsinkage med sirup, mandler og kanelis

Pris pr. kuvert 240 kr.

Priserne er ex. moms og gældende v/min 50 kuverter