Om Madmedomtanke
Hvad siger kunderne
Coloplast
Chr. HANSEN
Rodkjær
Software Innovation
Dansk Metal
Andre
Locations
50 - 100 gæster
100 - 500 gæster
500 - 1.000 gæster
+ 1.000 gæster
menuforslag & Priseksempler
Kontakt

Mens foråret var på vej til Danmark serverede vi følgende i april


Mager laks vendt i purløg med håndpillede rejer, avocado og agurk


Filet af dansk kalv, stegt rosa med rosmarin

Forårsgrøntsager, cremet sauce

Nye udenlandske kartofler og salat a part


To slags chokoladeis med ananassalat og pistaciedrys



En sommeraften serverede vi


Hvide asparges med Mousseline og 2 slags rejer


Oksecarppaccio med foie gras ”paneret” med trøffelcroutons og bær


Andebryst med spidskål, kantareller og olivensky. Kartofler a part


Jordbær Romanoff med vanilje bavoise og hasselnøddecrisp



En september-aften på Kronborg serverede vi


Tun ”bleu” med græskarkerner, palmeolie og grillet peberfrugt

Røget tun med krondildsdampede grønsager


Unghane fra Gråsten, udbenet og stegt med panchetta

Langtidsbagte coctailtomater, oliven og courgetter

Provencalsk sauce, kartofler og salat a part


Solbærsorbet vendt med vaniljeiscreme, hertil brombærmazariner og bær



I det sene efterår serverede vi


Letsaltet laks med rygeostcreme, radiser og agurk

Jomfruhummerceviche med chili og koriander

Ensalada Ruso med grønne bønner og sprøde brød

Italiensk brød og smør


Kalvetyksteg og bryst med spidskål, skorzonerrødder og svampe.

Gratinerede kartofler og timiansky


Æblemazariner med vaniljeis, æblesorbet og brombærpuré



I Tap 1 spiste 400 gæster


Tallerkenserveret forret

Laks bagt med et hav af krydderurter serveret med aspargessalat



Hovedret fra buffet

Dansk kalveculotte stegt med timian

Frilandsgris fra Grambogård, stegt med salvie

Bresaola med citronolie, kogt sort peber, oliven og parmesan

Grønne asparges fra lammefjorden med pesto

Nye kartofler med rygeost, radiser og ærter

Spæde grøntsager - marineret

Cocktailtomater bagt på stilk

Hjertesalat med masser af krydderurter og syrlig dressing



Dessertbuffet

Hvid og mørk chokoladeis

Nøddemazariner med rabarber og rørsukker

Ymerfromage med nøddecrisp

Jordbær (vi ved endnu ikke hvor de kommer fra, vi vælger dem, der smager bedst på dagen)