Om Madmedomtanke
Hvad siger kunderne
Coloplast
Chr. HANSEN
Rodkjær
Software Innovation
Dansk Metal
Andre
Locations
50 - 100 gæster
100 - 500 gæster
500 - 1.000 gæster
+ 1.000 gæster
menuforslag & Priseksempler
Kontakt

Vores profil


Madmedomtankes kernekompetence er mad af høj kvalitet kombineret med en glad og personlig betjening – uanset om det er til 50 eller 7000 gæster.

Vi har en grøn profil, hvor vi prioriterer økologi og recycling. Vores råvarer er udvalgt med omtanke: Omtanke for smagen, dyrene og miljøet. Grundlæggende er vores grøntsager, kolonial- og mejeriprodukter økologiske. Vores kød er ikke økologisk, men vi skeler til dyrevelfærden, når vi køber ind. Hos os er søvnløse kyllinger udsolgt for evigt! Kendetegnende er at vi navigerer efter smag og kvalitet, når vi vælger råvarer. Oftest ender valget på det økologiske, men ikke altid. 

Vi har ingen krav til, at vores mad skal være finere fransk madlavning – vi laver gerne simpel mad, så længe vi kan få lov til at bruge råvarer af høj kvalitet og så længe vi kan lave tingene fra bunden. Vi vil allerhelst i dialog med vores kunder, så vi sammen kan skabe et arrangement, der passer til lige netop jeres ønsker.

Hos madmedomtanke er et andet stærkt kort, at vi altid selv er med fra start til slut.  Vi hyrer dygtigt personale til at hjælpe os med arrangementerne, men vi hyrer ikke personale til at stå for hele afviklingen. Vi tror på, at vi leverer det bedste produkt ved selv at være til stede! Dels kan vi sikre, at kvaliteten er i højsædet, dels kan vi sikre, at det kunderne er blevet lovet, også er det, de får. Det betyder, at vi ind imellem må takke nej til arrangementer, men vi gør det med en god mavefornemmelse fordi trygheden i vores produkt ligger i, at vi selv er til stede.

Bag madmedomtanke står: Lars Vogh – dygtig og anerkendte kok, uddannet hos Erwin Lauterbach, og Karen Thor, projektleder, cand. merc. fra CBS.